Erotické poviedky

Motorkári z našej ulice

Každý občas potrebuje vypustiť paru. O to viac ak ste nezamestnaná, celé dni zavretá sama doma len so svojimi snami a túžbami... 
Už dávno som si odvykla žobroniť o trochu pozornosti, svoje potreby som si zvykla napĺňať sama. Ale jedného dňa som to aj trochu prehnala.
Na našej ulici bol totižto motorkársky klub. Stretávali sa tam motorkári, opravovali si motorky, popíjali, debatovali. Bol to rýdzo chlapský klub. Len výnimočne sa medzi nimi objavila aj žena...
Síce som nenávidela ten zápach oleja a prepotených koženných búnd, no musela som uznať, hoci nerada, že niektorý z nich nevyzerajú vôbec najhoršie... 
Asi za to môže to teplo, možno samota, možno  žiadostivosť ktorá zvlášť v poslednom čase mnou riadne lomcovala. Neviem ako, neviem prečo, no jedného dňa som predsa len zaklopada na dvere ich klubu, ktorý skôr pripomínal garáž než bistro. 
Privítal ma sotva dvadsať ročný mladík a hneď na úvod mi oznámil že ide o uzavretú spoločnosť. Jeho kamaráti vidiac že vo dverách stojí mladá žena nemali však tak prísne kritéria a ja som sa razom ocitla v ich spoločnosti. Moju prítomnosť som zdôvodnila sťažnosťou na hluk ktorý v skutočnosti nebol až taký hrozný, ale dobre mi poslúžil ako zámienka k mojej návšteve. Chlapa som nemala už celú večnosť a predstava že by som skončila pod jedným z nich mi pôsobila mokro v nohavičkách. No na rozdieľ od mojich predstáv, kedy som čakala že sa na mňa okamžite vrhnú, sa v skutočnosti nemali vôbec k ničomu. Predstava že sa vrátim domov rovnako nadŕžaná ako som sem prišla sa mi vôbec nepáčila. Prijala som preto pozvanie na kávičku a čakala som čo sa bude diať. No nedialo sa vôbec nič. Len samé zbytočné otázky a reči o ničom. Od kávy sme prešli na víno, ale stále sa nič nedialo. Pohľad na tváre týchto mladíkov ale prezrádzal že som so svojimi hriešnymi predstavami nebola zase tak celkom osamelá. Doslova ma vyzliekali očami a čakali na vhodnú príliežitosť. Stále sa držali späť čakajúc kto sa ujme iniciatívy ako prvý. Jediná téma ktorá by ich zaručene rozhýbala boli motorky. Lenže v tom som sa nevyznala zase ja. Takže zostávali už len tie ich kožené bundy. Stačilo prejaviť len trošku záujem a hneď som mala jednu z nich na sebe. Utrúsila som že je v tom dosť teplo a len čo som si ju vyzliekla skončilo na zemi aj moje tričko. A to bol presne ten podnet na ktorý všetci čakali. Trochu ma mrzelo že musel vyjsť priamo odomňa ale už sa s tým nedalo nič robiť.
Tu vzadu máme starú matrac. Je trochu špinavá ale je fakt pohodlná - oznámil mi majiteľ bundy akoby o nič nešlo a ja som len prikývla. Odviedol si ma teda kamsi dozadu, do miestnosti, či skôr akéhosi výklenku o ktorom som dovtedy nemala ani potuchy. Z hlavnej miestnosti sem nebolo vidieť, navyše tu bolo pomenej svetla pretože tu bolo len malé okienko. Našťastie dostatočne vysoko na to aby sem nebolo vidno ani zvonku. A tam, v tom malo priestore som sa nielenže vedome pripravila o dobrú povesť, ale som sa priamo skurvila! A to doslovne.
Sadla som si teda na kraj matraca a čakala čo bude. Ten chalan si okamžite vybral von vtáka a hneď mi ho išiel ládovať do úst. Po celom výklenku sa začal šíriť silný kyslí smrad moču len čo som mu stiahla predkožku. Navyše ma pritom pokrstil aj niekoľkými kvapkami, no k môjmu prekvapeniu ma ten zápach viac vzrušoval než odpudzoval. Prekvapená z rýchleho zvratu udalostí som sa premohla a vzala do úst jeho hlavičku a začala ju spracovávať. On držal a chcel aby som pokračovala. Strašne chcel aby som ho urobila ústami, lenže na to som sem ja neprišla. Ja som si chcela dobre zapichať, nie im tu robiť orálnu výpomoc. Tak som si vyzliekla aj krátke riflové nohavice, stiahla nohavičky, roztiahla som si nohy a ukázala mu svoju pipinu. To zabralo. Okamžite sa po mne začal liepať ale tak nejako nešikovne. Musela som mu ho chytiť rukou a nasmerovať si ho kam bolo treba. Vrazil ho do mňa len to tak mľasklo. Začal ma pichať prudko a rýchlo a hneď sa aj spravil. Bolo to tak strašne rýchle že ma to až šokovalo. Napumpoval do mňa plnú dávku a pekne si to aj vychutnal. Dúfam že ostatný budú na tom lepšie - prebleslo mi mysľou zatiaľ čo on sa len previnilo zaksichtil a povedal prepáč. Ja som ani nečakala kým sa oblečie a aby som mu dala najavo že u mňa už skončil, zavolala som ďalšieho. Hneď sa do výklenku natlačili aj dvaja naraz ale ja som pokynula tomu čo tam z môjho pohľadu bol skôr. Ten druhý ustúpil ale zostal na stráži a pozeral sa ako si jeho kamarát užíva. Ten si ako na privítanie okamžite vybral chvost z nohavíc a bez otáľania ho do mňa strčil. Bol veľmi dobre vybavený, parádne ma rozparádil. No na vrchol ma nepriviedol ani on. Aj on skončil dosť rýchlo a aj on do mňa napumpoval plnú dávku. Potom ho vystriedal ten čo sa na nás pozeral. Len čo vytiahol chvost z nohavíc, ihneď som si ho pritiahla k sebe. Bola som príliš rozbabraná a nechcela som strácať čas. Začala som prirážať len čo sa do mňa dostal. Dvíhala som zadoček najlepšie ako som vedela a tešila sa na ďalšiu dávku semena. Cítila som, že už budem, že to každú chvíľu už príde a keď sa tak stalo skučala som jak besná suka. Z vedľajšej miestnosti sa ozval hromadný potlesk pretože tam bolo počuť úplne všetko. Ten najslušnejší z nich hneď nato pustil akúsi rockovú hudbu aby vytvoril zvukovú kulisu za čo bol ale okamžite počastovaný kvetnatými nadávkami. Hudba bola však ponechaná za čo som im bola v duchu vďačná... 
Ďalší záujemca bol malý nevýrazný a už nie najmladší chalan. Na ulici by som si ho asi ani nepovšimla no teraz sa u mňa zapísal ako málokto, lebo to čo vytiahol z nohavíc bolo tak velké že by pokojne schovalo do vrecka aj mnohých pornohercov. 
Tak poď maličká, teraz niečo zažiješ - uškrnul sa a bez otáľania začal kŕmiť moju dierku svojim zázrakom. Zjojkla som od bolesti lebo také kusisko som v sebe ešte nemala. Jeho chvost bol ako kus polena, už len samotný pohľad naň vzbudzoval rešpekt. A teraz sa mi dral do mojich útrop a ja som sa v duchu modlila aby sa čím prv už konečne spravil hoci bol ešte len na začiatku. Na rozdiel od svojich kamarátov tento megasamec mal ale poriadnu výdrž. Kým sa do mňa vysemenil dal mi zabrať ako nikto. Celé vnútro ma bolelo, pri každom prirazení som ho cítila až niekde v žalúdku... Pritom ma bral tak prudko že som sa ani nevedela dočkať kedy konečne už  skočí. Lenže on neskončil. Znovu a znovu ma obracal, znovu a znovu ma nadieval a ja som držala už len s velkým sebazaprením. Trochu to pripomínalo prvú súlož keď som prišla o poctivosť. Vtedy to bolo za naším kulturákom, na kapote starej embéčky, ale to je jedno. 
Možno tento nevýrazný chlapík je stelesneným trestom za moju chlípnosť - napadlo mi len tak mimovolne... Konečne po hodnej chvíli zaznel prísľub môjho vyslobodenia: Kam to chceš? - spýtal sa a než som sa zmohla na odpoveď celú ma tým ohodil. Jeho semeno som mala doslova všade. Na tele, na tvári, vo vlasoch...
A sotva opustil výklenok nahrnul sa dnu ďalší. 
Počkaj chvíľku, potrebujem pauzu - zaprosíkala som.
To čo si jej urobil? - spýtal sa ďalší záujemca len čo ma zbadal. Gentlemansky mi priniesol pohár vody ale neodišiel. Strážil si svoj post aby ho náhodou niekto nepredbehol. Vidiac že naozaj potrebujem pauzu, sadol si na kraj matraca a mlčky ma pozoroval. Po chvíli usúdil, že už by zase mohol mi vzal z ruky prázdny pohár, odložil ho, no pre istotu sa ma ešte spýtal či som ok. 
Môžeme, ale musíš ma trochu rozparádiť ak z toho má niečo byť - upresnila som lebo som už nechcela mať na sebe ďalšie hovädo. 
Neboj sa zlatko, budem nežný - ubezpečil ma a aby to aj dokázal začal ma jemne hladkať a zasypávať môj krk množstvom bozkov. Potom prešiel na prsia, ešte stále zasvinené semenom jeho kamaráta. Zotrel to mojími nohavičkami a pokračoval. Prešiel dolu k podbrušku, stehnám a nakoniec aj k rozkroku. Tam musel opäť najprv použiť moje nohavičky... 
Okolie mojej šťavnatej broskyne začal zasypávať jemnými bozkmi ako keď útočník likviduje okolité opevnenie. Až potom dopadol prvý bozk aj na moje najintímnejšie miesto a jeho dopad sľuboval istý výsledok. Keď sa potom naplno začal venovať mojej pipinke, hneď som bola na ceste do raja. Jeho jazyk prechádzal stredom mojej štrbinky a rozdeľoval pyšteky na obe strany. Až keď nabehol na "stredovú prekážku", zastonala som tak slastne že to museli počuť aj ostaný. A rozhodne to nebolo prvé zastonanie. Tento mladík obrábal moju broskyňu tak decentne a pritom tak účelovo že za iných okolností by som sa do neho okamžite zabuchla. 
Ako sa voláš? - spýtala som sa v akejsi medzipauze keď sa mu už zumovalo lízanie a chcel si aj on užiť. 
Michal - odpovedal stručne a pomaly zabodával do mňa svoj chvost. 
Z tebou si to rozdám hocikedy Miško - pripomenula som sa mu a on akoby na potvrdenie do mňa zasunul svoje mužstvo až na doraz a so slastným výrazom na tvári súhlasne prikývol - tak fajn. Dobre vedieť. 
Zvyšok akcie sa odohral už bez slov. Keď do mňa aj on pustil svoj mok a opustil výklenok bola som sklamaná ako ešte nikdy v živote. Na okamih sa ozvalo moje lepšie ja ktoré mi radilo že je čas vypadnúť. Mala som už dosť a po dokonalom Michalovom výkone som už beztak na ďalšieho chlapa nemala náladu.. Obliekla som sa teda a pobrala sa k dverám na odchod. Čakala som že ma budú ostatný zdržiavať v nádeji na ďalšie dobrodružstvá, ale to bol ďalší omyl. Obrovské sklamanie na tvárach tých ktorým sa mojej nehy už neušlo bolo však očividné. Mala som sto chutí čo najrýchlejšie odtiaľ utiecť no prežité okamihy mi v tom akosi bránili. No myšlienka na lúčenie sa mi pozdávala zo všetkého najmenej. Tak som predsa len zamierila priamo k dverám no cestou k nim som Michalovi vypálila poriadneho francuzáka. Krátko som ho objala ale len preto aby som mu mohla pošepnúť nech sa u mňa niekedy zastaví. 
- Neviem kam - poznamenal prekvapene.
- Dolu pri ceste podlhovastý dom s modrou bránkou - pošepla som mu tak aby to počul iba on.
Zhruba o dve hodiny sa pred naším domom ozval hukot motorky. Pozrela som sa cez okno a pred bránkou stála motorka a pri nej Michal.
- Nechcela by si sa previezť? - spýtal sa lyšiacky a ja som vedela že moja návšteva v motorkárskom klube nebola zbytočná...
Michal sa na mne povozil ešte veľa krát. Ale to už je iný príbeh.


autor: Zea



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie   [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]   najhoršie najhoršie




sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>


odporúčame


Sex po telefóne
Erotické linky
Porno videa
Porno videa zdarma
Pornovka.cz
Holky na sex